FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 16/04/2023

La Copa Catalana de Raids arranca amb força a la Noguera

Noguera Raids d'esports de muntanya Raids d'Esports de Muntanya

El Raid Noguera d’Esports de Muntanya, organitzat pel Centre de Promoció d’Activitats de Muntanya ha donat aquest cap de setmana el tret de sortida a la 19a edició de la Copa de Raids d’Esports de Muntanya. La prova amb sortida i arribada a Os de Balaguer ha recorregut diferents municipis propers, senders i paratges com l’embassament de Sant Anna o cims emblemàtics com el Montsec de Rúbies.

A la cita de la Noguera han participat fins a 16 d’equips de diferents categories.  A la categoria elit, la més exigent,  han hagut de ser resolutius en fins a sis esports, treking,  BTT, orientació urbana, tir amb arc, caiac, escalada i espeleologia.

El passat 2022 l’equip CATRaid va ser el gran dominador de la Copa, decidida el passat mes d’octubre amb el Raid Noguera “Montsec”, i del Campionat de la disciplina, celebrat el passat mes de maig de 2022 amb el CATRaid From Paradise to the Jungle. Sembla que aquesta temporada  l’equip CatRaid segueix en plena forma perquè enguany s’ha tornat a imposar al Raid de la Noguera.

Aquesta prova lleidatana, ha anat creixent any rere any i la seva implicació amb la FEEC també s’ha fet sempre palès, de fet el Raid de la Noguera col·labora amb la FEEC desde la seva primera edició al 2001. Enguany ha rebut la visita del president de la FEEC Jordi Merino.

Des de l’organització s’ha volgut valorar la tasca de l’equip humà, fins a 35 voluntaris del CPAM que cada any fan, el seu Raid particular, perquè la prova tiri endavant.