FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/11/2013

La convocatòria per inscriure’s a les proves d’accés del CTAC es tanca l’11 de desembre

Alpinisme Formació

El Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC) manté oberta la convocatòria per presentar inscripcions per a les seves proves d’accés. L’objectiu del CTAC és crear un equip d’uns vuit joves alpinistes d’alt nivell potenciant les seves qualitats físiques i motrius, donant formació sobre tècnica, tàctica i estratègia en les diferents disciplines de l’alpinisme modern i aportant coneixements i experiències úniques per a la formació integral dels alpinistes.

Per inscriure’s a les proves cal presentar un formulari adjunt, el currículum complimentat, una fotocòpia del DNI i de la llicència FEEC del 2013 (modalitat D o E) a administraciotecnica@feec.cat amb data límit el dimecres 11 de desembre de 2013.

El Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC) de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) realitza les seves proves d’accés el 14 i 15 de desembre i constaran d’un test aeròbic, de força, una prova d’escalada esportiva i una d’escalada d’autoprotecció. El lloc de realització de les mateixes dependrà de les condicions meteorològiques i es comunicarà oportunament a aquells que finalment siguin acceptats.

Els requisits mínims per a presentar-se a les proves són:

•    Llicència federativa FEEC de l’any 2013 (modalitat D o E).
•    Edat compresa entre els 18 i 26 anys (complerts durant l’any 2013).
•    Bona condició física general.
•    Grau mínim d’escalada esportiva consolidat, 6c.
•    Grau mínim d’escalada d’autoprotecció consolidat, 6a.
•    Mínima experiència en escalada en gel, neu i esquí.
•    Voluntat, compromís i disponibilitat per seguir el programa.

Les activitats bàsiques que es realitzen des del Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC) se centren en una concentració mensual d’una durada aproximada d’un cap de setmana o varis dies aprofitant vacances o ponts, on es posen en pràctica els coneixements sobre escalada en roca, neu, gel i esquí.

131122 Proves CTAC 1