FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 03/10/2022

La 61ª Marxa Infantil de Regularitat de Castellar del Vallès, equador del calendari de Marxes Infantils

Vallès Occidental Excursionisme Excursionisme

El diumenge 2 d’octubre, el Centre Excursionista de Castellar del Vallès (Vallès Occidental) va organitzar la 61a Marxa Infantil de Regularitat

Unes 240 parelles van fer un recorregut circular de 9,6km que sortia del centre de Castellar per anar a Sant Feliu del Racó passant per llocs emblemàtics com el riu Ripoll, el  gorg d’en Fitó, la font de la Riera, el Molí de la Barata, Cal Joan Coix i Can Juliana. 

Els participants van haver de passar per 15 controls i aturar-se 3 vegades: una al quilòmetre 2 per fer un petit descans, una al quilòmetre 3 per esmorzar i una última al quilòmetre 6,5 perquè aquells a qui encara els quedava energia poguessin participar en els jocs preparats pels joves de l’Esplai Sargantana i fer un mos amb coca, plàtan i un suc.

A destacar l’entrega i dedicació de 150 voluntaris que van fer que tot rutllés a la perfecció, la majoria d’ells pertanyents a diferents seccions de l’entitat i joves que en algun moment havien participat en aquesta marxa. A banda, cal destacar la col·laboració dels ADF i bombers voluntaris de la població. 

En aquesta marxa de Regularitat, la quarta del calendari de Marxes Infantils de la FEEC, hi va assistir, com ha fet a totes les marxes que hi ha hagut fins ara, la Marta Anglès Folch, encarregada de la vocalia Infància, Joventut i Famílies de la FEEC, que aquesta vegada, a més a més, va fer de voluntària controlant els temps de pas  a un dels 15 punts de control. 

El pròxim diumenge 9 d’octubre toca la 63a Marxa Infantil de Regularitat al Club Muntanyenc Sant Cugat, la penúltima prova del calendari.