FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/03/2019

La 4a Ecomarxa inaugura el calendari de Marxa nòrdica

Barcelonès Marxa nòrdica

Hem inaugurat el calendari de Marxa Nòrdica! La 4a Ecomarxa, organitzada pel Club Marxa Nòrdica Collserola, ha estat la primera prova d’aquesta temporada. La participació ha estat extraordinària, exhaurint les 500 inscripcions. Era una activitat destinada a tothom, de baixa dificultat, amb dos recorreguts de 14 km i 7 km, i un desnivell de 220 m i 88 m respectivament, recorrent la muntanya de Cerdanyola del Vallès.

Aquesta activitat no només consistia en fer els recorreguts proposats, sinó que un dels principals objectius d’aquest esdeveniment era promocionar tenir una vida més saludable i cuidar el medi ambient. Diferents professionals titulats van explicar i conscienciar als participants sobre la tècnica i la pràctica correcta de la marxa nòrdica. A més, també es va poder comptar amb la presència de diversos instructors que durant la prova oferien consells de perfeccionament i dirigien estiraments per ajudar a la recuperació de l’activitat. D’altra banda, tots els participants tenien un servei de fisioteràpia i també es podien fer una prova per mesurar la pressió arterial abans i després de realitzar el recorregut.

L’organització va obsequiar tots els participants tenint en compte el medi ambient i la vida saludable. Alguns exemples de regal són una samarreta ecològica, un got per disminuir els residus durant el recorregut, embotit ecològic, una ampolla de refresc ecològic…

Al finalitzar l’esdeveniment tots els participants van rebre un diploma conforme van participar en aquesta 4a Ecomarxa.

L’empresa Bendhora, nou patrocinador de Marxa Nòrdica de la FEEC, va oferir un estand amb diversos productes per tots els participants i visitants a la marxa.

La segona cita del calendari de Marxa nòrdica serà el dia 27 d’abril amb la 1a Marxa per Osona, organitzada per la Unió Excursionista de Vic.

Fotos / Xavier Ortega