FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/02/2019

Bendhora, nou patrocinador de Marxa Nòrdica de la FEEC

Marxa nòrdica

L’empresa Bendhora s’ha convertit en el patrocinador de Marxa Nòrdica de la FEEC. Especialistes en Nordic Walking des de 2012, a partir d’aquesta temporada, la companyia tindrà presència a les diferents marxes nòrdiques del calendari de la FEEC. Un calendari que ja és públic al web de la federació i que dobla el nombre de marxes de la temporada passada, arribant a un total de quinze, repartides per diferents llocs del territori català. La 4a EcoMarxa inaugurarà, el 10 de març, el Circuit Català d’enguany, que serà clausurat per la NordiCEC l’1 de desembre.

Aquest calendari es presentarà de forma oficial el 16 de febrer a Sabadell, en un acte organitzat per la Unió Excursionista de Sabadell. L’acte també servirà per fer entrega dels reconeixements del Circuit Català de Marxa Nòrdica del 2018.

La mateixa empresa també es compromet a realitzar curses d’iniciació, de lloguer de material o altres aspectes que pacti prèviament amb l’organització de la marxa.

El president de la FEEC, Jordi Merino, i el director de Bendhora, Sergi Garcia, han fet efectiu l’acord a la seu de la federació, on cal destacar la bona entesa entre ambdues parts. Aquesta col·laboració serà per un any, tot i que s’espera poder-la allargar durant les pròximes temporades.

Foto / Pep Barberà