FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/10/2018

La 27a Rasos de Peguera-Manresa reprèn el Circuit Català de Caminades de Resistència

Caminades de resistència

Després de la pausa estival el Circuit Català de Caminades de Resistència de la FEEC reprèn la seva activitat. Aquest dissabte 29 de setembre el Centre Excursionista Comarca de Bages ha organitzat la 27a Rasos de Peguera-Manresa.

Un trail no circular amb inici al xalet refugi Rasos de Peguera i final a Manresa. L’exigència no ha estat baixa, amb 82 quilòmetres per recòrrer i un desnivell acumulat de gairebé 4.000 metres. El recorregut passava pel Pi de les Tres Branques, l’obaga dels Tossals, Taravil i el santuari de Correà. De Montmajor anava cap a la riera de Navel i fins a Serrateix. Seguia cap a Callús, baixant per la riera de Sant Cugat i fins a la zona esportiva del Congost de Manresa, passant pel peu del Collbaix.

La 31a Marxa Gràcia-Montserrat va tancar la primera part del circuit el 16 de juny, així que els participants han tingut tres mesos de descans per agafar-se aquestes sis últimes marxes de resistència amb força. Aquest dissabte seguim amb la 17a Trenkakames, organitzada per La Lira Vendrellenca.

Fotos / Xavier Capdevila