FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 09/02/2018

Kilian Jornet guanya la cursa vertical de Puy Saint Vincent

Esquí de muntanya

La Copa del Món d’Esquí de Muntanya de la International Ski Mountaineering Federation (ISMF) ha arribat a Puy Saint Vincent (Alts Alps, França), els dies 8 i 9 de febrer. Aquesta és la quarta prova d’enguany i la primera en la que Kilian Jornet (AE Ekke Lleida) ha competit.

Una operació d’espatlla ha apartat a Jornet de la competició durant uns mesos. El català es va trencar l’espatlla en una caiguda en la passada edició de la Hard Rock 100, tot i que va acabar guanyant la prova en una demostració èpica de força mental.

Kilian Jornet torna a la competició amb victòria

Kilian Jornet ha treballat dur per recuperar-se durant els últims mesos, entrenant intensament a prop de casa seva, a Noruega. Els resultats no s’han fet esperar en la tornada a la competició.

Jornet s’ha emportat la victòria en la cursa vertical de Puy Saint Vincent, disputada el 9 de febrer. Per darrera seu han entrat a meta Marti Werner, segon, i Michele Boscacci, tercer. Jornet també va aconseguir un bon resultat en la prova individual del dia anterior, quedant-se a només una plaça d’entrar al podi.

En categoria femenina, Axelle Mollaret ha estat primera, Victoria Kreuzer, segona, i Claudia Galicia (CE Cerdanya Skimo Team), tercera. Per Galicia és el segon podi de la temporada en la copa del món, després de la plata aconseguida a Xina.

Foto / Ivan Torres