FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Xavier Capdevila
Foto: Xavier Capdevila

Notícies - 30/01/2023

Jornada de reconeixements a Calella

Maresme Caminades de resistència Marxa nòrdica

L’auditori de l’Espai Municipal Can Saleta de Calella (Maresme) ha estat la seu escollida per a realitzar el lliurament de reconeixements de Marxa Nòrdica i Caminades de Resistència d’aquest passat 2022.

Aquestes dues activitats no competitives de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) han celebrat aquesta jornada organitzada des de l’Associació Calella-Marxa (SE).

57 participants del Circuit Català de Caminades de Resistència i 10 participants i 3 entitats organitzadores del Circuit Català de Marxa Nòrdica han estat reconeguts en aquesta jornada.

Els reconeixements han estat entregats pel president de la FEEC, Jordi Merino i el cap de l’Àrea d’Excursionisme, Joan Huertos. A l’acte també hi ha assistit l’alcalde de Calella Marc Buch Rigola que ha donat la benvinguda als assistents.

Presentació dels calendaris de Caminades de Resistència i de Marxa Nòrdica 2023 

La jornada ha acabat amb la presentació del Circuit Català de Caminades de Resistència i del Circuit Català de Marxa Nòrdica d’aquest 2023.

Enguany, el Circuit Català de Caminades de Resistència estarà compost per 28 caminades que tindran lloc arreu del territori català entre els mesos de març i novembre. El calendari començarà el 5 de març amb la 23a Marxa dels Castells de la Segarra, organitzada pel Centre Excursionista Guissonenc i el Centre Excursionista de la Segarra i la 11a Travessa Rubí – Sant Jeroni – Monestir de Montserrat, organitzat pel Centre Excursionista Rubí, les quals tindran lloc el mateix dia

La 7a Ecomarxa, organitzada pel Centre Excursionista Ripollet, serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la 5a edició del Circuit Català de Marxa Nòrdica el pròxim 12 de març. Enguany el circuit tindrà 15 proves que permetran als participants visitar els indrets més bonics de Catalunya al ritme dels bastons.