FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 28/08/2017

Jon Cuesta i Gemma Colomé, guanyadors del Km Vertical de Roquetes

Curses per Muntanya

La vuitena edició del Km Vertical de Roquetes, penúltima prova de la 8a Copa Catalana de Curses Verticals de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), s’ha disputat el 26 d’agost organitzada per l’entitat Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural.

Amb el Mont Caro (1.441 metres), punt més alt de les comarquest tarragonines, com a protagonista, els més de 160 participants han hagut de superar 5,5 quilòmetres amb un exigent desnivell positiu de 1.360 metres.

Jon Cuesta (CE Refalgarí) s’ha proclamat guanyador d’una cursa que ha combinat trams de tota mena, amb 56 minuts i 27 segons. Mig minut més tard creuava la línia de meta Lluisma Mas (Club BTT Montbike), que també va aconseguir la plata en l’última edició. Amb un temps de 59 minuts i 31 segons, Joan Pol Vilà (CE l’Areny) pujava al tercer calaix del podi.

En categoria femenina, Gemma Colomé (CA Terres de l’Ebre) s’ha convertit en un clàssic i, per tercer any consecutiu, s’ha fet amb la victòria d’aquesta cursa vertical. Colomé ha creuat la meta amb un temps d’1 hora i 11 minuts, aconseguint rebaixar la marca de l’any passat en 4 minuts. Quatre minuts més tard arribava Sílvia Zúñiga (AE Ekke Lleida), seguida per Maria Beltran (Team Flowers), subcampiona de l’edició anterior.

L’última prova de la Copa Catalana de Curses Verticals es disputarà el 15 d’octubre en el marc de la 3a Vertikalm, organitzada pel Grup Excursionista Cultural i Alpinisa “Lletissonada”.

Fotos / @Trailroquetes