FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/05/2015

Jan Margarit i Sílvia Zuñiga guanyen la Vertical Quiri 2015 a Noves de Segre

Curses per Muntanya

El jove corredor de Matadepera, de tan sols 17 anys, s’ha imposat a la Vertical Quiri, amb 234 participants, primera prova de la 6a Copa Catalana de Curses Verticals del calendari de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que també ha donat el tret de sortida al 7è Cadí Circuit Fer de Curses per Muntanya.

Jan Margarit, del Centre Excursionista Pontsicà i membre del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC), ha fet un temps de 38 minuts i 3 segons, frec a frec amb David Vidal, del mateix centre excursionista. El podi l’ha completat Guillem Vilalta (40 minuts i 12 segons) de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà.

Amb noies, la corredora de la Unió Excursionista Urgellenca, Sílvia Zuñiga, ha passat per meta amb un temps de 51 minuts i 34 segons, seguida per Mireia Santesmases (52 minuts i 5 segons) del Club Esportiu de Muntanya La Cameta Coixa, i Laia Aubert (53 minuts i 24 segons).

El joves dels Centres de Tecnificació, a la Vertical Quiri

Junt amb Jan Margarit, altres joves dels Centre de Tecnificació d’Esquí (CTEMC) ) i Curses per Muntanya de Catalunya (CTCMC) també han participat a la Vertical Quiri. Jordi Alis (Unió Excursionista Urgellenca), Guim Llort (Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà), Sergi Artis (Unió Excursionista de Catalunya Cornellà) i Laura Balet (Unió Excursionista de Sabadell) del CTEMC; Sergi Brau (Centre Excursionista Solsonès) i Iu Escolà (Centre Excursionista de Rubí), del CTCMC. I Joan Reyné (Unió Excursionista Urgellenca) de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya.