Notícies - 25/08/2022

Homenatge a Josep Maria Pijuan ‘Piju’ amb una cursa a Blancafort

Curses per Muntanya Federats

L’AE Blancafort organitzarà el pròxim 3 de setembre “la Cursa del Piju” en el que serà un homenatge a Josep Maria Pijuan ‘Piju’ que va morir el passat mes de gener de forma sobtada quan disputava una cursa a Sabadell.

Pijuan havia format part de la selecció catalana de Curses per Muntanya i tenia un ampli currículum en el circuit de Curses per Muntanya català on va formar part de l’equip Borges Trail. Els seus inicis com a corredor per muntanya van ser formant part de la AAEET de Valls i posteriorment AE Blancafort.

Aquest urgellenc establert a Sabadell, va participar en diferents proves de la Copa del Món de Curses per Muntanya a la primera dècada dels 2000, on va compartir cuses i competició amb esportistes destacats com Núria Picas o Kilian Jornet.

“la Cursa del Piju” tindrà tres propostes per a tots els públics; curses infantils, caminada de 7KM i la cursa de 16km. Les inscripcions es poden fer al mateix web de la cursa i les infantils el mateix dia de l’esdeveniment.