FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 06/04/2016

Fotografies de les Estades d’Esquí de Muntanya per a joves federats, a la Vall d’Aran

Esquí de muntanya Formació

Durant els dies de Setmana Santa s’han dut a terme les Estades d’Esquí de Muntanya per a joves de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) a la Vall d’Aran, on van participar vuit joves membres de diferents entitats i clubs excursionistes i dos instructors de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM).

El primer dia es van fer pràctiques de descens aprofitant les infraestructures de l’estació d’esquí de Baqueira Beret. El segon dia es va fer una volta pel Parc Nacional d’Aigüestortes arribant fins al refugi de Restanca, i el tercer dia es va anar d’aquest refugi fins al refugi Ventosa i Calvell fent el cim del Montardo. L’últim dia de les estades es va fer el camí de retorn fins a Arties, on va acabar l’activitat.

A més de la pràctica de l’esquí de muntanya, es van aprofitar les tardes per treballar aspectes de seguretat que s’han de tenir clars a l’anar a la muntanya, com la nivologia i els protocols de rescat i la orientació a l’alta muntanya hivernal.

Aquesta ha estat la primera de les estades que enguany organitza la FEEC per joves de clubs i entitats, les properes seran les Estades de Descens de Barrancs i les Estades d’Escalada que es realitzaran del 14 al 16 de maig i del 25 al 28 de juny respectivament.