FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 26/11/2015

Festa d’entrega de premis del Concurs Camp Base Innova-FEEC

Alpinisme Cultura Societat

L’entrega de premis del Concurs Camp Base Innova, convocat per la botiga d’esports Camp Base, amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), i la col·laboració de Boreal, Tech Rock i Millet, tindrà lloc al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, el proper dijous 3 de desembre, a les 19 hores.

S’han presentat a concurs una trentena de propostes, algunes realment innovadores i de gran qualitat. La deliberació s’ha realitzat segons criteris de creativitat i innovació, presentació, i viabilitat de la idea, per un comitè tècnic format per professionals del món de la muntanya amb experiència contrastada. El guanyador del primer premi rebrà 2.000 euros en metàl·lic; el segon premi, 500 euros en metàl·lic, i el tercer 500 euros en material.

Durant la vetllada es projectarà l’audiovisual “Thalay sagar, el sueño de la pirámide del Garhwal”, que presentarà l’escalador i alpinista Ekaitz Maiz. El documental explica el somni dels alpinistes Txus Lizarraga, Alex Txikon, Adrian Legarra, Félix Criado, i del propi Maiz, d’obrir una via al Thalay Sagar (6.904 metres). Malgrat que no van aconseguir fer cim durant l’expedició, van firmar l’obertura d’una nova via al Pilar Nord-est del Thalay Sagar: ‘Askatasun Taupadak (700m+ 520m M5/6, A3, WI4+).

Programa de l’acte

19.30-19.45  h. Presentació i parlaments.
19.45-21 h. Presentació i projecció pel·lícula “Thalay sagar, el sueño de la pirámide del Garhwal”.
21.00-21.30  h. Entrega de premis.
21.30-22.30  h. Cloenda i copa de cava.