FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 14/09/2016

Federa’t! Gaudeix de la muntanya amb les múltiples cobertures del carnet federatiu de la FEEC

Avantatges

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) treballa any rere any per a poder oferir unes bones cobertures a tots aquells excursionistes i esportistes que gaudeixen de la muntanya i que hi practiquen diferents esports.

Federa't!Aquest any la FEEC va presentar run nou carnet federatiu i un nou pla d’assegurances amb un increment de capitals coberts, acompanyat d’un seguit de millores generals. Aquest 2016 s’ha ampliat l’assistència sanitària per accidents en centres no concertats de 1.500 a 2.000 euros; i s’ha ampliat també la cobertura de la responsabilitat civil de 300.000 euros a 600.000 com a límit per sinistre.

Des d’aquest any els federats disposen d’un nou número d’atenció telefònica de cost reduït, a s’ha estrenat el sistema d’enviament d’un missatge SMS al telèfon mòbil de l’accidentat amb el seu número d’expedient i de la inclusió dels hospitals de muntanya dins el llistat de centres concertats. A més de les novetats, es mantenen els descomptes en serveis als refugis de la xarxa de refugis de la FEEC per a tots els federats que presentin el carnet federatiu.

Noves tarifes pels carnets expedits entre el setembre i el desembre

A més a més, pels qui tinguin previst fer activitats de muntanya aquests últims mesos de l’any i encara no estiguin federats, la FEEC ha procedit al reajustament i la modificació dels preus dels carnets federatius per a l’últim quadrimestre del 2016, que han entrat en vigor aquest 1 de setembre i fins el 31 de desembre.

Cal recordar que el preu dels carnets federatius de la modalitat E, que corresponen a les expedicions de muntanya de més de 7.000 metres i zones polars, donades les especials característiques d’aquestes activitats, no es veurà modificat.

Nova app del carnet federatiu

La nova aplicació per a tauletes i telèfons mòbils de la FEEC permet la identificació dels federats directament amb els seus propis dispositius. El federat en té prou amb el seu DNI i la seva data de naixement per identificar-se amb el seu carnet federatiu vigent i tots els detalls d’aquest. La nova e-llicència tindrà el mateix valor que la llicència física en els refugis de la FEEC.

L’usuari, més enllà de consultar el seu carnet federatiu, podrà entrar també a les diferents seccions que proposa la nostra web, consultar les rutes dels senders de Catalunya o bé la disponibilitat de la xarxa de refugis de la FEEC i accedir als avantatges per als federats amb descomptes en diferents establiments i activitats, o a la botiga de la FEEC.

On obtenir el carnet federatiu?

Per aconseguir el carnet federatiu cal ser soci d’una de les més de 430 entitats afiliades a la FEEC i repartides per tota la geografia catalana, on us gestionaran l’obtenció del carnet.