FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 07/03/2014

Es convoquen les proves d’accés al Grup Femení de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya

Alpinisme

L’Àrea Tècnica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya convoca, un any més, les proves d’accés al Grup Femení de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (GFTAC). El GFTAC va néixer l’any 2008 arran de l’èxit del programa Dona i esports de muntanya i ha anat agrupant cada any més noies i dones interessades en viure i aprendre de l’alpinisme.

Les proves tindran lloc els dies 5 i 6 d’abril. Aquest any el GFTAC obrirà les portes de la tecnificació a totes aquelles joves sense gaire experiència en alguna o vàries disciplines de l’alpinisme, però que compten amb una gran motivació i aptitud per a la pràctica d’aquest.

Per aquest motiu, no s’exigiran ni requisits tècnics ni experiència prèvia en totes les disciplines de l’alpinisme per accedir a les proves, per tal que aquest fet no esdevingui un obstacle per a les esportistes més joves que potser tenen molt poca o cap experiència en alguna o vàries disciplines de l’alpinisme. A les joves se’ls oferirà l’accés a programes subvencionats de formació i preparació física del GFTAC, assessorament tècnic, i facilitats en l’adquisició de l’equip i el material.

Podeu trobar més informació sobre el Grup Femení d’Alpinisme de la FEEC i el formular per inscriure’s a les proves d’accés a la pàgina del GFTAC, enllaçada en aquesta notícia.