FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/11/2014

Es convoquen les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya

Alpinisme Escalada

L’Àrea Tècnica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya convoca les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC) que enguany s’uneix amb el Grup Femení de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (GFTAC).

Les proves van dirigides a joves amb edats compreses entre els 18 i 26 anys, complerts durant l’any 2014, amb bona condició física aeròbica, grau mínim d’escalada esportiva 6c, grau d’escalada d’autoprotecció 6a, i nocions d’escalada en gel i neu, a més de voluntat, compromís i disponibilitat per seguir el programa. L’objectiu del CTAC és crear un petit equip de joves alpinistes d’alt nivell potenciant les seves qualitats físiques i motrius, donant formació sobre tècnica, tàctica i estratègia en els diferents disciplines de l’alpinisme modern i aportant coneixements i experiències úniques per a la formació integral dels alpinistes.

Tots aquells joves interessats en presentarse a les proves d’accés han de presentar el formulari de sol·licitud, el currículum esportiu i tota la documentació que s’hi especifica per poder-s’hi inscriure. Es pot entregar personalment a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviarho per correu postal o per correu electrònic a administraciotecnica@feec.cat, fins el 15 de desembre.

Amb els currículums rebuts els tècnics faran una preselecció i, un cop passades les proves i constituït el CTAC pel 2015, les activitats bàsiques que es realitzaran se centraran en una concentració mensual d’una durada aproximada d’un cap de setmana o varis dies aprofitant vacances o ponts, on es posaran en pràctica els coneixements sobre escalada en roca, neu, gel i esquí.