FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Es convoquen les primeres estades d’esquí de muntanya per a joves | FEEC

Notícies - 05/03/2014

Es convoquen les primeres estades d’esquí de muntanya per a joves

Esquí de muntanya Formació

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya ha organtizat les primeres estades d’esquí de muntanya, que tindran lloc del 12 al 16 d’abril a la Cerdanya. La intenció de les estades és agrupar a nois i noies d’entre 14 i 22 anys perquè practiquin l’esquí de muntanya acompanyats d’instructors perquè els orientin tècnicament.

Hi ha un màxim de 12 places disponibles i els joves interessats hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), o enviar-ho per correu postal o correu electrònic a estades@feec.cat, abans del 30 de març.

Les estades volen servir, més enllà de formar els joves a nivell tècnic, per treballar els hàbits esportius i fomentar la convivència entre els participants. La setmana anterior a les estades es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC perquè joves i tècnics es coneixin i poder parlar de la organització i altres temes d’interès relacionats.