FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 11/04/2014

Es convoquen les estades internacionals d’excursionisme per a joves a Sicília

Excursionisme Formació

La Comissió de Joventut de la Unió Internacional d’Associacions d’Alpinisme (UIAA), el Club Alpí Italià (CAI) i la Comissió Juvenil d’Alpinisme de Sicília organitzen unes estades d’excursionisme titulades “Discovering Mediterranean Volcanoes” del 29 de juny al 5 de juliol. Les estades, que es realitzaran en diferents indrets de la regió de Sicília, van adreçades a tots aquells joves d’entre 14 i 17 anys, membres d’una entitat excursionista i amb llicència (modalitat D) de la Federació d’Entitats Excursionsites de Catalunya (FEEC).

En aquestes estades els joves podran conèixer els tres volcans situats enmig del mar Mediterrani, els únics actius actualment a Europa: l’Etna, l’Stromboli i el Vulcano. Els objectius de les estades són realitzar activitats de muntanya amb total seguretat i gaudir d’entorns nous, viure experiències a la natura que portin els joves a respectar-la i a fomentar-ne la conservació.

Hi podran participar un màxim de set joves, que aniran sempre acompanyats de dos tècnics de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya. Els joves interessats poden sol·licitar plaça fins l’11 de maig, el cost d’inscripció és de 400 euros i cobrirà les despeses dels desplaçaments, l’allotjament i les dietes. Podeu trobar més informació a la secció d’estades per a joves del web de la FEEC o trucant al 934 120 777.