FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 02/04/2015

Es convoquen les estades de descens de barrancs per a joves, al maig a l’Alta Garrotxa

Descens de barrancs i engorjats

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca, de l’1 al 3 de maig, les estades de descens de barrancs per a joves amb llicència de la FEEC, on hi podran participar nois i noies d’entre 18 i 25 anys, a l’Alta Garrotxa.

L’Alta Garrotxa és un indret magnífic per a realitzar activitats de muntanya. Concretament a la riera de Sant Aniol d’Aguja i Sadernes hi conflueixen diversos cursos d’aigua entre cingles i parets, que fan d’aquest sector el lloc perfecte per practicar barranquisme.

barrancsEls objectius principals de les estades són practicar i perfeccionar les habilitats tècniques del barranquisme, experimentar el caire més excursionista del barranquisme i guanyar autonomia tècnica en aquesta activitat. Per assolir els objectius es plantegen les estades de manera progressiva. Primer es faran explicacions, demostracions i pràctiques dels aspectes més tècnics del barranquisme. Seguidament es realitzarà el barranc Les Canals, que és poc aquàtic; i finalment es farà el descens del Sant Aniol d’Aguja, un barranc complet on consolidar els aspectes tècnics treballats durant totes les jornades.

Hi ha un màxim de 12 places i els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds és el 19 d’abril de 2015.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats. Per més informació, podeu contactar per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934 120 777 extensió 2.