FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/06/2015

Es convoquen estades als Alps per a joves de la FEEC durant el juliol

Alpinisme Formació

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) convoca unes estades per a joves federats d’entre 18 i 25 anys, que se celebraran al Parc Nacional dels Ecrins, a França, entre el 19 i el 25 de juliol.

estades_alpsL’objectiu principal de les estades és que els participants adquireixin els coneixements i les tècniques bàsiques per poder realitzar ascensions de dificultat mitjana als Alps de forma autosuficient. Per fer-ho, es posarà especial èmfasi en les tècniques de progressió i auto assegurament en glacera, pendents de neu/glaç, roca i mixta. Serà també important treballar la planificació de les ascensions, la logística i la gestió de l’esforç en alçada.

A nivell alpinístic, depenent sempre de les condicions meteorològiques i del grup, els objectius seran els cims de Les Agneaux (3.962 m), la Barre des Ecrins (4.102 m) o el Dome de Neige des Ecrins (4.015 m) i el Mont Pelvoux (3.943 m).

Hi ha un màxim de 12 places i els joves interessats en participar-hi han d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds és l’1 de juliol de 2015.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció i la setmana abans de marxar es farà una sessió de presentació de les estades a la seu social de la FEEC. Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea de Formació a través de l’adreça electrònica estades@feec.cat o trucant al 934 120 777.