FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/01/2014

Els més grans del Centre de Tecnificació d’Escalada de la FEEC es concentren a Oloron

Escalada esportiva

Després de la concentració el cap de setmana de l’11 i el 12 de gener amb el grup més jove del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC), el passat cap de setmana del 18 i 19 de gener ha estat el torn per als escaladors més grans del centre de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La concentració va tenir lloc a les immediacions d’Oloron, a la regió d’Aquitania de França, i va comptar amb la participació de: Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell), Roger Jiménez (Centre Excursionista Farners) i Álex Hernández (Club d’Esquí del Berguedà), acompanyats dels tècnics David Gambús i Edgar Casanovas.

Durant la jornada del dissabte, els esportistes del CTEEC van escalar amb roca, a la zona d’Arguibelle, a 20 km d’Oloron. A cada escalador li van assignar tasques orientades a millorar els seus punts dèbils, provant vies d’entre 7b+ i 8b, tant a vista com assajant en funció de les seves característiques i necessitats.

El diumenge, els entrenaments es van realitzar al rocòdrom d’Oloron-Sainte Marie. Es van fer intents a vista i a flash de vies del màxim grau de cada escalador, sense possibilitat d’assaig després de la caiguda. Després de cada execució es va realitzar una anàlisi amb el tècnic per a la correcció d’errors. Es van fer un total de sis intents seguint aquesta metodologia.

Membres del CTEEC per a la nova temporada

Els integrants del CTEEC de la FEEC durant l’any 2014, una vegada realitzades les proves d’accés i la valoració de les mateixes, seran: Chaiyá García (Club Excursionista Reddis), Roger Jiménez (Centre Excursionista Farners), Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell), Marta Palou (Club Excursionista Ascensiones Guiadas), Àlex Hernández (Club Esquí Berguedà), Marina Valencia (Centre Excursionista Rubí), Olivia Marsella (Unió Excursionista de Sabadell), Rai Suñé (Unió Excursionista Urgellenca), Maria Monllor (Unió Excursionista de Sabadell), Rut Casas (Grup Excursionista Manlleu), Alba Pelfort (Club Excursionista Uecanoia), Héctor Bazán (Grup Excursionista Manlleu) i Pere Borrell (Unió Excursionista de Sabadell).