FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Els joves de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva pujen als podis del Campionat d’Espanya | FEEC

Notícies - 13/10/2014

Els joves de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva pujen als podis del Campionat d’Espanya

Escalada esportiva

El Campionat d’Espanya d’Escalada Juvenil i Paraescalada s’ha celebrat a Barcelona aquest cap de setmana. El Climbat la Foixarda, a Montjuïc, ha acollit les semifinals i les finals on han competit les diverses categories el passat dissabte 11 d’octubre. La segona edició del Campionat d’Espanya de Paraescalada es va disputar el diumenge.

Els joves de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya han competit amb molt bon nivell.

En categoria Sub16, Rut Casas, del Grup Excursionista de Manlleu, ha guanyat la prova en categoria femenina, en la qual, Olívia Marsella, de la Unió Excursionista de Sabadell, ha estat la tercera, i Alba Pelfort, del Club Excursionsita Uecanoia, la vuitena. Héctor Bazán, del Grup Excursionista de Manlleu, ha estat tercer, i Rai Suñé, de la Unió Excursionista Urgellenca, el 20è.

En categoria Sub18 femenina, Marta Palou, del Club Excursionista Ascensiones Guiadas, ha guanyat la prova, i Marina València, del Centre Excursionista de Rubí, ha estat la segona. En nois, Pau Jover, de la Unió Excursionista de Sabadell, ha estat primer, seguit d’Àlex Hernàndez, del Club Esquí del Berguedà. Paula Alsina, del Grup Excursionista de Manlleu, va aconseguir el campionat d’espanya de la categoria Sub 20, en la seva darrera competició en la categoria juvenil.

Els joves de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva van estar acompanyats en tot moment pel director tècnic de la FEEC, Marcial Aleman. En l’equipament de les vies van participar el tècnics de la FEEC, Toti Valès i Fèlix Obradó, i el tècnic basc Patxi Usobiaga.