FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 24/10/2018

Els federats FEEC tindran descompte al Museomontagna de Torí

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha establert un nou conveni de col·laboració amb el Museo Nazionale della Montagna de Torí (Itàlia).

L’acord, rubricat entre el president de la FEEC, Jordi Merino, i la directora del Museu, Daniela Berta, preveu que els federats FEEC tinguin un descompte del 40% en l’entrada a dit museu per a visitar la seva col·lecció permanent i les seves exposicions.

Per gaudir del descompte serà suficient la presentació del carnet federatiu en curs en el moment d’adquirir l’entrada.

D’aquesta manera la FEEC segueix expandint l’oferta d’avantatges amb el territori italià, que va començar amb la promoció dels refugis de muntanya i el descompte als refugis Artesina i Ciarlo-Bossi de la Federació Italiana d’Excursionisme (FIE).

 

Museo Nazionale della Montagna Duca degli Abruzzi

El Museu Nacional de la Muntanya “Duca degli Abruzzi” està situat a Torí, al costat de l’església i el convent de la Muntanya dei Cappuccini, en una posició panoràmica des d’on es pot admirar un llarg tram dels Alps i la ciutat de baix. La idea de crear un museu va néixer el 1874 entre els primers membres del Club Alpí italià. Actualment el museu opera, amb una àmplia i variada activitat, tant a nivell nacional com internacional. Vol ser un pol cultural que combini, en tots els aspectes, totes les muntanyes del món. Per tant, seguint el propòsit establert, es van duent a terme exposicions temporals a la configuració del museu.

Actualment el museu té una àrea expositiva permanent, una de temporal i una última de didàctica.