FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 01/12/2015

La FEEC signa un acord amb la Federació Italiana per a la promoció dels refugis de muntanya

Refugis

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha establert un conveni de col·laboració bilateral amb la Federació Italiana d’Excursionisme (FIE), per al desenvolupament i promoció de l’excursionisme i els esports de muntanya entre Catalunya i Itàlia.

L’acord preveu la promoció dels refugis de muntanya de la FEEC i els refugis Artesina i Ciarlo-Bossi de la FIE entre els federats de les dues federacions, que podran gaudir dels mateixos descomptes i avantatges que els usuaris de les respectives organitzacions. Per poder gaudir d’aquests avantatges només cal estar en possessió del carnet federatiu de l’any en curs.

Segons aquest conveni, la federació italiana ofereix als socis i federats de les entitats catalanes federades, l’ús de les seves instal·lacions a preu de federat italià. Al mateix temps, la federació catalana ofereix als federats de la Federació Italiana la tarifa de preus vigent com a membres federats de la FEEC per a la pernoctació en els refugis de muntanya.

Els tràmits per a l’acord establert entre la federació italiana i la federació catalana es van iniciar fa uns mesos, i es van rubricar finalment entre el president d’ambdues institucions, Jordi Merino i Domenico Pandolfo respectivament, en el transcurs de la inauguració del nou tram del GR 92 a Torredembarra, celebrat el 21 de novembre.