FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Els esquiadors catalans disputen el Trofeu Marmotta 2015 a Itàlia, prova de la Copa del Món | FEEC

Notícies - 26/02/2015

Els esquiadors catalans disputen el Trofeu Marmotta 2015 a Itàlia, prova de la Copa del Món

Esquí de muntanya

El Trofeu Marmotta torna enguany a formar part de la Copa del Món de la Federació Internacional d’Esquí de Muntanya (ISMF) entre aquest dissabte 28 de febrer i diumenge 1 de març. La prova es disputa a la Vall Martello, a Itàlia i és la tercera cursa de la Copa del Món d’Esquí, després de l’Ski Écrins disputada a França a prinicpis de gener, i de Font Blanca, disputada a Andorra fa un mes.

Els esquiadors catalans s’han desplaçat a Itàlia i competiran dissabte i diumenge representant la federació estatal, amb la cursa individual i l’esprint. La prova es disputa a la Vall Martello, prop de Meran, un municipi italià situat a la regió de Trentino, al Tirol del Sud.

Kilian Jornet, del Club Poliesportiu de Puigcerdà; Marc Pinsach, de la Colla Excursionista Cassanenca; Nil Cardona i Oriol Cardona, de l’Ski Club Camprodon; Marta Garcia, del Club Excursionista de Calldetenes; Marta Riba, del Club d’Esquí La Pobla de Segur i Laura Balet de la Unió Excursionista de Sabadell, competiran amb esquiadors provinents de 12 països diferents, entre els quals els altres guanyadors dels mundials de Verbier, Robert Antonioli, Damiano Lenzi, Laetitia Roux o Axelle Mollaret.