FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 21/05/2020

Els Campaments Infantils de Catalunya a la Vall de Núria

Ripollès Excursionisme Campaments

Tot i el moment d’incertessa actual el Centre Excursionista de Catalunya (CEC) té enllestit ja tots els protocols d’actuació per poder tirar endavant una nova edició dels Campaments Infantils de Catalunya.
Aquest any els campaments viatjaran fins a la Vall de Núria després de que les darreres edicions s’apostés per les Valls d’Àneu. Des del CEC s’assegura que es tindrà tot a punt i amb les mesures de sanitat i seguretat més que preparades perquè els nens i nenes puguin gaudir amb garanties d’una gran experiència.

El Campament Infantil de Caralunya són 8 dies de muntanya, natura i aventura de la mà de l’equip de monitors voluntaris del centre i els professionals del CEC.

Aquesta estada va dirigida a nens i nenes d’entre 6 i 17 anys i es farà en dos torn. El primer torn serà del 28 de juny al 5 de juliol i el segon del 5 al 12 de juliol.

Pel que fa a les activitats programades el primer torn podrà fer: Vies ferrades i camins equipats, activitats aquàtiques i descens de barrancs, orientació en el medi natural, iniciació a l’espeleologia, excursions, jocs d’educació ambiental: aprenent a interpretar la natura i el territori, estada de dos dies a la vall de Núria amb diferents activitats entre d’altres.

El segon torn: iniciació a l’escalada, slackline, jocs de riu, excursions, iniciació a l’espeleologia, jocs d’educació ambiental: aprenent a interpretar la natura i el territori, estada de dos dies a la vall de Núria amb diferents activitats i altres activitats.

En cas d’anulació des del CEC ja s’ha garantit el retorn total de l’import abonat pel campament.

Trobareu tota la informació i les inscripcions al web del Centre Excursionista de Catalunya.

https://www.youtube.com/watch?v=uYznGBFzZvI&feature=emb_logo