FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 20/03/2018

El Trail Serra Cavallera obre la 17a Copa Catalana de Curses per Muntanya

Curses per Muntanya

El Trail Serra Cavallera, organitzat per l’AE Vidabona, obre la 17a edició de la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), el 25 de març. Enguany, la copa catalana consta de quatre proves i es tancarà amb la clàssica Pujada al Montsià “Memorial Francesc Bort (Madro)”, el 30 de setembre, a Alcanar (el Montsià).

El Trail Serra Cavallera és una cursa creada amb tots els sentits i sensibilitats per oferir el millor d’aquesta serralada a tots els participants. El recorregut de la prova descobreix llocs amagats, camins perduts, vistes espectaculars i paratges per sentir la muntanya en tota la seva essència.

La prova disposa de tres distàncies: 7,5, 11 i 21 quilòmetres. La de 21 quilòmetres és la cursa reina, i la puntuable per la copa catalana.

La cursa té un recorregut exigent, que passa pel Puig de les Pasteres, la roca dels tres Bisbats, baixa cap a coll de Pal i després enfila un corriol per sota dels cingles, que condueix a l’inici del canal del marrà, un pas per entre els cingles que forma part de la Vertical –disputada el dia anterior– i que sense respir porta fins al cim del Puig Estela, per baixar finalment fins al poble d’Ogassa (el Ripollès).

 Les inscripcions per la prova estan obertes i es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

Foto / Marc Cargol