FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/02/2018

El refugi Certascan, epicentre de les estades d’esquí de muntanya

Esquí de muntanya Formació

El refugi Certascan, emplaçat al cor del Parc Natural de l’Alt Pirineu, és la ubicació escollida per les estades d’esquí de muntanya per a joves federats de 14 a 17 anys organitzades per la FEEC. Aquestes se celebraran del 30 de març al 2 d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa.

A dia d’avui, l’entorn del refugi Certascan es troba en unes condicions immillorables. La nevada dels últims tres dies ha deixat 85 centímetres de neu nova, acumulant gairebé 4 metres de neu. Situat a la capçalera de la Vall de Cardós, a 2.240 metres, els joves inscrits podran gaudir d’unes condicions excepcionals per a la pràctica de l’esquí de muntanya.

El refugi Certascan després de l’última nevada. Foto / Agustí Turon

L’objectiu principal de les estades és que els joves puguin assolir un nivell suficient per realitzar sortides fàcils d’esquí de muntanya. Això es realitzarà combinant la sortida guiada amb tallers teoricopràctics de seguretat i progressió. També es treballaran els hàbits esportius i es fomentarà la convivència entre els participants.

Per participar-hi cal tenir una forma física adient i haver practicat l’especialitat anteriorment, a més de ser membre d’una entitat excursionista i disposar del carnet federatiu de l’any en curs (modalitat D).

Hi ha un màxim de 12 places i cal presentar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat abans del 7 de març de 2018.

Foto portada /Pol Jou – CEOlot – Batec Garrotxí