FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

El raid Open Popular de Sant Quirze del Vallès tanca la temporada de raids 2014 | FEEC

Notícies - 20/12/2014

El raid Open Popular de Sant Quirze del Vallès tanca la temporada de raids 2014

Raids d'esports de muntanya

El Club Excursionista Sant Quirze del Vallès ha celebrat l’última prova de l’any del calendari de Raids d’Esports de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, el 13 de desembre, inclosa dins la lliga Raid Aventura Outdoor Series i amb un èxit de participació, amb un total de 32 equips en les quatre categories.

La prova va donar el tret de sortida a les 9 del matí des de la Masia Can Feliu de Sant Quirze i la primera secció que van afrontar tots els equips va ser una crono-escalada de dos quilòmetres, seguida d’una orientació especifica i continuant amb la resta de seccions. En totes les categories els equips disposaven d’un total de 6 hores per poder completar el recorregut. El raid va comptar amb modalitats esportives com trekking, bicicleta de muntanya, ràpel, tir amb arc i Slackline, però com a novetat es va incloure l’hípica, sent l’única prova del calendari d’enguany que ha inclòs aquesta modalitat.

En la categoria reina, l’equip Aventura X-Perience Domingo’s (Carles Domingo, Adrià Botifoll) va finalitzar en primera posició invertint un total de 4h i 10 minuts, seguit de l’equip Aventura X-Perience (Joan Planas, Alejandro Diaz) a quaranta minuts i tancant el podi el Palitos Para Perros (Xavier Carroza, Ivan Martinez). En categoria Aventura Raider els equips que van pujar al podi van ser Apike Bikers (César Camarero, Manuel Villalba), Ratafia Team (Adrià Masó, Pau Bosh) i el Komando Fisiovilassar (Aitor Rodriguez, Francisco Javier Rodriguez, Jose Ramon Fernandez), mentres que en categoria trail, que no compta amb BTT dins les seves modalitats, se la va emportar l’equip de Les Llunilians (Eva Bové, Vanessa Pérez) i Garrafuns (Salva Massó, Enric Nieto) i Sis Team (Silvia Busquest, Sònia Navarro) tancant el podi. I el podi de la categoria iniciació el van formar Flying Fleas (Anita Pineda, Sofia Pineda, Francisco Pelaez), Mar de l’Índia Adventure Team (Jordi Guijarro, Raquel Jimenez), i Som del Port (Alex Magriñá, Roger Martinez de Juan).