FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 09/10/2019

El premi “Innova” premia la seguretat a la muntanya amb 2.000 euros

Seguretat

La botiga d’esports Camp Base, amb la col·laboració de Ternua, Fixe i Alien, i el suport dels bombers de la Generalitat, la FEDME i la FEEC, manté oberta la convocatòria del concurs per al desenvolupament de productes o idees que aportin seguretat o nous dissenys per a la pràctica dels esports de muntanya. Segons les bases del Concurs Camp Base Innova, la convocatòria està pensada perquè participi qualsevol persona sense límit d’edat, sense cap requeriment específic, llevat tenir afició, ganes i idees.

El concurs vol seguir potenciant la millora d’elements per a continuar posant sobre la taula la seguretat a la muntanya.

Aquesta serà ja la sisena edició d’un concurs que segueix creixent després de la darrera edició on el projecte “Flama” va ser el guanyador.

Inscripcions obertes fins al 31 de desembre

Les inscripcions finalitzen el proper 31 de desembre i els treballs s’han de presentar a través del web de Camp Base i s’avaluaran segons els criteris de creativitat i innovació; qualitat de la presentació i viabilitat de la idea. Un comitè tècnic format per professionals del món de la muntanya amb experiència contrastada, examinarà els treballs presentats a fi de verificar-ne el compliment amb les bases del concurs. Posteriorment s’avaluarà en profunditat els projectes, seleccionant els tres guanyadors.

Els premis establerts són: 2.000 euros per al primer premi, 500 euros per al segon, i productes de muntanya valorats en 500 euros per al tercer.

Els participants només per participar obtindran una dessuadora de Camp Base.