FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Javi Pec
Foto: Javi Pec

Notícies - 22/11/2022

El planter de la FEEC segueix amb pas ferm a Getafe

Escalada esportiva Escalada

Paper destacat del planter de joves escaladors i escaladores de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya al campionat d’Espanya de Dificultat que s’ha fet a Getafe.

Els joves i sobretot les joves escaladores catalanes van mostrar el seu creixement amb pas ferm a l’estatal.

En categories de base els membres del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya van ser els grans dominadors de la prova amb medalla d’or d’Aina Vila (CCT21), la qual va fer TOP. Abril Ferrús (CCT21) tretzena va tancar la participació catalana a la  sub-14 femení.  En categoria masculina de sub-14 Bernat Munné (CCT21) va pujar al segon calaix del pòdium.

Una categoria per sobre en sub-16 femení, el triplet català no va fallar i Geila Macià (CM Sant Cugat), Júlia Benach (CM Sant Llorenç) i Emily Charlotte Pescetto (CM Sant Llorenç) van ocupar els tres calaixos del pòdium. Geila Macià ha aconseguit el doblet també d’estatals després de la victòria que va aconseguir al campionat d’Espanya de bloc. En categoria masculina Roc Vergès (CCT21) va signar el doblet de victòries catalanes i es va penjar l’or.

L’últim pòdium en categories de formació el va sumar Didac Zamora (CE Teià) amb el tercer lloc en la sub-20 masculina.

Xocolata per a Rut Monsech

En categoria absoluta la delegació catalana no va lluir com en altres ocasions però tot i això Rut Monsech (CE Alpicat) va aconseguir un més que meritori quart lloc a la general i situar-se només una posició per sota del pòdium.  Aida Torres (CE Torelló) sisena i Lucia Miranda (UEC Cornellà) setena han tancat la participació catalana a la categoria absoluta femenina.

En masculina, Lau Macià (CE Esparreguera) setè, Joel Codina (CE Madteam) vuitè i Lluc Macià (CE Esparreguera) onzè han signat una participació catalana sense podi.

Consulta totes les classificacions

Domini Català al campionat de Paraescalada

Els esportistes de la selecció catalana de paraescalada van tornar a mostrar el seu alt nivell i es van emportar la victòria pràcticament en totes les categories.

Els membres de la selecció catalana han tornat de Getafe amb sis medalles. En categoria Al1 Júlia Castelló (CEC) , va sumar la victòria absoluta com també va aconseguir el Al2 Albert Guardia (CCT21).

Els catalans han sumat tres victòries més en RP3 doblet per a Lluc Rotllant (GE Fortes, Forts i Ferms) i Sheila Racaj (CCT21) i en Rp2 or masculí per a Anther Frigola (CE Madteam)

El combinat català ha sumat també una plata, la de l’Eloi Vila (CE2x2 Santpedor) en Au masculí.