FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/05/2017

El Parc Nacional del Gran Paradiso acollirà les estades d’alpinisme de la UIAA per a joves

Alpinisme Formació

Un any més, la Comissió de Joventut de la Unió Internacional d’Associacions d’Alpinisme (UIAA) i el Club Alpí Italià (CAI) organitzen unes estades adreçades a tots aquells joves d’entre 15 i 19 anys membres d’alguna federació afiliada a la UIAA.

En aquesta ocasió, es realitzaran del 9 al 15 de juliol al Parc Nacional del Gran Paradiso, situat a la Vall d’Aosta, al nord-oest d’Itàlia. Podeu consultar aquí el programa complet.

Per a participar-hi s’ha de tenir el carnet federatiu de la FEEC modalitat D. Hi ha un màxim de 6 places, que s’assignaran per ordre d’entrega de documentació. El grup de joves sempre anirà acompanyat d’un tècnic de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) que, a més d’acompanyar-los en el viatge, anirà amb els nois i noies a totes les sortides i els aconsellarà a nivell tècnic.

Els interessats han d’entregar el full de sol·licitud amb la documentació que es demana i el currículum esportiu a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds és el 31 de maig i posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com i quan hauran de fer l’ingrés de la inscripció.

Unes setmanes abans es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC, com a moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants.