FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 17/08/2016

El KM Vertical de Roquetes, última prova de la Copa Catalana de Curses Verticals

Curses per Muntanya

L’entitat Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural organitza per setè any consecutiu el Km Vertical de Roquetes, el dia 27 d’agost. Aquesta és l’última de les quatre proves puntuables per a la Copa Catalana de Curses Verticals de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), i decidirà els guanyadors de la temporada 2016.

La prova tindrà com escenari el Pic Mont Caro (1.441 metres), punt més alt de les comarques tarragonines, situat dins el Parc Natural del Ports. Els participants sortiran des de la Caramella, i hauran de superar un desnivell positiu de 1.360 metres en sis quilòmetres, creuant la meta al punt més alt del Caro. La cursa vertical combina trams de tota mena: tècnics, corredors, grimpades, pedregams, …

A pocs dies pel tancament de les inscripcions han confirmat l’assistència a la cursa corredors com Albert Giné (Trail Roquetes), que juga a casa, Sílvia Zúñiga (AE Ekke Lleida), o Gemma Colomé (CE Refalgarí), guanyadora de l’edició 2015. Les inscripcions pel Km Vertical de Roquetes es poden formalitzar a través del web de la FEEC.

Fotografia / Ivan Torres

[table id=194 /]