FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 27/03/2014

El Grup Cavall Bernat organitza la primera Trobada d’Escalada a les Agulles

Escalada Societat

El Grup Cavall Bernat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i l’Associació d’Amics del Museu de la Muntanya de Montserrat del Bruc organitzen la primera trobada d’escalada a les Agulles, el proper 15 de juny amb dos tipus d’activitats: caminades i escalades.

L’objectiu de la trobada d’escalada és aconseguir formar 100 cordades escalant les agulles, vies normals o qualsevol tipus de via. Hi ha 42 arestes amb tot tipus de desnivells. Per poder fer aquesta activitat caldrà tenir la llicència federativa per accidents de muntanya del model C.

logo-trobada-agullesPer les caminades s’han preparat tres tipus d’itineraris diferents: un de curt (d’unes dues hores de durada), un de distància mitjana (d’unes quatre hores) i un de més llarg (d’unes cinc hores i 30 minuts), per a les quals és necessària la llicència federativa de tipus A.

Programa complet per als participants

La Primera Trobada d’Escaladors a Agulles del Grup Cavall Bernat de la FEEC s’iniciarà, però, amb un esmorzar a Can Maçana. Després, també està previst un dinar al Parc del Torrent de l’Illa. La inscripció per participar-hi és de cinc euros, i inclou l’esmorzar i un diploma que certifica la participació a l’activitat.

En aquest document hi ha el programa i la informació necessària per participar en la primera Trobada d’Escalada a Agulles.