FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 12/12/2023

El documental ‘K2 hivernal’, la fatídica història de Sergi Mingote, s’estrenarà el pròxim gener

Alpinisme Alpinisme

Sergi Mingote va perdre la vida al K2 en un fatídic accident el 16 de gener de 2021. L’alpinista català intentava fer l’ascensió al K2 hivernal en un projecte ambiciós que va acabar amb la vida del de Parets i de diferents companys en aquell luctuós gener del 21.

Tres anys després, l’Albert Barceló ha pogut reunir la força i l’energia per acabar el documental que narra la darrera expedició del seu company i amic.

El documental parteix de la reflexió al voltant dels motius i de l’atracció pel risc en el món de l’alpinisme. Com ho viuen els familiars de la persona que decideix emprendre una expedició? Què els empeny a sobrepassar els mateixos límits i a plantejar-se reptes cada vegada més inassolibles?

L’última aventura de Sergi Mingote s’estrenarà el divendres 19 de gener 2024 a les 20:00h al Teatre Can Rajoler de la ciutat de Mingote, Parets del Vallès.

 

K2 hivernal, l’última gesta de Mingote narrada per qui va ser el seu documentalista de capçalera. Barceló va acompanyar a Mingote en moltes de les seves expedicions i va relatar a través dels seus documentals totes les conquestes dels últims 25 anys.