FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: CTEEC
Foto: CTEEC

Notícies - 18/07/2023

El CTEEC s’entrena a Innsbruck

Escalada esportiva Escalada

El Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) ha viatjat del 12 al 16 de juliol fins a la ciutat austríaca d’Innsbruck per a continuar la seva preparació per a les pròximes competicions de la temporada.

Aquesta concentració forma part de les estades planificades que realitzen els joves esportistes durant l’any orientats per l’entrenador i director del CTEEC, Ivan Terricabras. El grup ha dut a terme entrenaments, de Bloc i de Corda, acompanyats de la Selecció d’Àustria juvenil.

A més, els vuit escaladors han pogut gaudir de les instal·lacions totalment equipades del Kletterzentrum Innsbruck. De fet, en una de les jornades, els han permès efectuar treballs a la zona habilitada per a la Federació austríaca i han compartit espai amb escaladors de renom com Jakob Schubert. Així doncs, el Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya ha tret profit d’aquestes estades d’alt nivell.

El calendari immediat del CTEEC ve carregat de cites. Tan bon punt arribi el setembre, disputaran la primera prova de la Copa d’Espanya de Dificultat, a Madrid. Després, en diferents dates, se celebraran les aturades restants de la Copa estatal i el Campionat d’Espanya, tant de Bloc i Velocitat, com de Dificultat.