FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 30/11/2018

El CTEEC premiat per la Fundació Catalana de l’Esport

Escalada esportiva

La tasca del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) ha estat premiada a la gala de l’esport que ha organitzat la Fundació Catalana de l’Esport.

El reconeixement ha arribat dins de la categoria “internacionalització de l’esport català” i no s’ha donat pels mèrits classificatoris dels membres del CTEEC si no pel seu paper formatiu i pel projecte que representa aquest centre.

Un projecte integrador i multidisciplinar que vol aconseguir arribar a un ampli nombre de futurs escaladors. El fet que l’escalada sigui olímpica als pròxims jocs de Tòquio 2020 fa que el plantejament de formació del CTEEC sigui amb la mirada posada a les pròximes cites olímpiques.

 

Els Guardons de l’Esport reconeixen a aquelles persones, entitats i projectes que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social.

El guardó el van recollir el president de la FEEC, Jordi Merino i el tècnic del CTEEC, Francesc Prat que van estar acompanyats a la gala pel Director Tècnic, Ton Massagué, el vicepresident, Josep Casanovas, el coordinador dels centres de tecnificació, Marcial Alemán i la coordinadora de comitès, Txell Soler.