FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 12/04/2017

El CTEEC fa una concentració a Eslovènia abans de l’inici de les competicions

Escalada esportiva Escalada

L’equip del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) es va concentrar a Eslovènia, del 17 al 24 de març, amb l’objectiu de preparar la temporada de competicions de dificultat i bloc.

Els joves del CTEEC van aprofitar al màxim la concentració, realitzant entrenaments i activitats durant tots els dies que va durar el viatge, inclosos els d’anada i tornada. Van viatjar a Eslovènia: Àlex Hernández (CE Berga), Rai Suñé (UE Urgellenca), Rut Casas (GE Manlleu), Héctor Bazán (GE Manlleu), Pere Borrell (UE Sabadell), Ton Casas (GE Manlleu), Cedric Lluc (CE Sant Celoni) i Alba Pelfort (CE Uecanoia). Els van acompanyar els tècnics David Gambús i David Moreno.

Roman Krajnic i Simon Margon, dos referents en l’escena de l’escalada tant a Eslovènia com fora del país, que havien entrenat a l’equip de la selecció eslovena d’escalada, van ser els amfitrions dels escaladors catalans, i van compartir entrenaments amb l’equip de joves que entrenen actualment.

Durant la concentració l’equip català va realitzar entrenaments tant de dificultat com de bloc en rocòdroms de Verd, Ljubljana i Kranj, doblant fins i tot sessions d’entrenament en alguna de les jornades. El conjunt dels entrenaments es va realitzar pensant en les competicions de dificultat que va donar el tret de sortida amb la primera prova de la Copa d’Espanya de Dificultat, disputada a Pamplona, els dies 1 i 2 d’abril.