FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 03/04/2017

Ramon Julián i Marta Palou, or i plata a la Copa d’Espanya d’Escalada de Dificultat

Escalada

La Selecció Catalana d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha participat en la primera prova de la Copa d’Espanya de Dificultat, que s’ha disputat al rocòdrom Rocópolis, a Pamplona, els dies 1 i 2 d’abril.

El calendari de la copa estatal de dificultat juvenil i absoluta compta amb tres proves el 2017. A la de Pamplona seguiran la de Madrid, al rocòdrom Sputnik, el 22 i 23 d’abril, i la de Saragossa, a Dock39, el 13 i 14 de maig. Enguany s’ha modificat l’ordre en la competició, competint les categories juvenils en la primera jornada, i l’absoluta en la segona.

Ramon Julián ‘Ramonet’ i Marta Palou, podi a Pamplona

Ramon Julián ‘Ramonet’ (GE Manlleu) segueix demostrant que encara té molt a dir en competició. ‘Ramonet’ ha estat el millor en la final de Pamplona i ha pujat al calaix més alt del podi per davant de Javier Cano, de la federació extremenya, i Bittor Esparta, de la federació basca.

Àlex Hernández (CE Berguedà) també ha passat a la final i s’ha classificat en sisena posició després d’un desempat per temps amb el basc Gorka Karapeto.

En dones, la selecció catalana també ha realitzat un bon paper en la primera prova de la temporada. Marta Palou (CE Ascensiones Guiadas) ha estat segona després del desempat per temps amb Zurine Arrue, de la federació basca, que ha acabat tercera, i amb Francis Guillen (CE de Sant Quirze), que ha quedat fora del podi, quarta. La victòria a Rocópolis ha estat per la jove navarresa Muriel Ruiz.

Foto / Jordi Batalla