FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: FEEC- Pat Soler
Foto: FEEC- Pat Soler

Notícies - 25/04/2023

El Circuit Català d’Escoles de Trail no s’atura

Baix Llobregat Curses per Muntanya Curses per Muntanya

La Mitja Kids, la proposta pels més petits de la Mitja del Castell del Papiol (AE La Mitja del Castell), Barcelona, se celebrà el pròxim 1 de maig i compta ja amb més d’un centenar de participants inscrits.

El circuit més jove de la FEEC no s’atura. Fa tan sols uns dies arrancava a la 4 termes Kids a Montroig del Camp la segona edició del Circuit Català d’Escoles Trail de la FEEC.

Els més petits tindran ocasió de tornar a mesurar les seves forces a la ja sisena edició de la Mitja Kids organitzada per la Barcelona Escola de Trail. Una cursa que segur sorprendrà i en la que els participants s’hauran d’enfrontar als corriols i desnivells dels darrers contraforts de la Serra de Collserola. Camins interminables i laberíntics, amb terra i arrels que segur esdevindran un bon repte i que serviran per rodar en nous terrenys.

La cursa, amb sortida i arribada des de les Escletxes (El Papiol) comptarà amb sis circuits per categories FEEC (900m1.5km3km3.9km5.6km9.2km) especialment dissenyats per joves de 0 a 18 anys. Els més petits podran córrer al costat dels pares i mares.

El circuit, que enguany celebra la seva segona edició 2022-23 consta d’un total de  8 proves repartides per tot el territori i té com a principal objectiu fomentar la participació dels més joves a les curses de muntanya i donar sortida a la gran feina que es fa des de les diferents escoles de tot el territori.