FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Pat Soler
Foto: Pat Soler

Notícies - 16/04/2023

Pur ambient de curses per muntanya a la 4 Termes Kids

Alt Camp Baix Camp Curses per Muntanya Curses per Muntanya

La impressionant ermita de la Mare de Déu de la Roca a Mont Roig del Camp, Baix Camp,  ha estat testimoni aquest matí de com prop de 180 joves d’entre 5 i 18 anys han recorregut, crestes, corriols i coves en la cinquena prova del Circuit Català d’Escoles Trail de la FEEC.

Una jornada que ha estat marcada pel fort vent en les cotes més altes del circuit i per una tecnicitat engrescadora amb molts canvis de terreny, pedra solta, sorra i fins i tot trams de grimpada amb corda al més pur estil Skyrunning però ben al costat de casa.

La Cursa 4 Termes Kids, organitzada pel Club Esportiu Areny, i germana petita de la 4 Termes Trail, ha comptat amb un circuit específic per cada categoria, exigent i en el que s’havia d’estar atent per no perdre’ns pels corriolets, però adaptat a l’edat i desenvolupament dels participants. La prova ha disposat de la bona ajuda i gran implicació de molts voluntaris, famílies i tècnics de les escoletes de Trail que han pogut gaudir d’un ambient distès però amb el millor regust d’una competició de muntanya.

El circuit, que enguany celebra la seva segona edició 2022-23 consta de 8 proves repartides per tot el territori i té com a principal objectiu fomentar la participació dels més joves a les curses de muntanya i donar sortida a la gran feina que es fa des de les diferents escoles de tot el territori.