FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Notícies - 17/10/2023

El circuit català de Marxa Nòrdica s’atura a Collserola

Vallès Occidental Marxa nòrdica Excursionisme

El Club d’Esports de Muntanya, CEM Cerdanyola, amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola, ha organitza la vuitena edició de la Marxerola (marxa per Collserola). Una prova no competitiva i circular, amb dos recorreguts: un de 10 i un altre de 20 quilòmetres, que ha estat la desena etapa del Circuit Català de Marxa Nòrdica.

La marxa s’ha iniciat a les 9 del matí i ha portat als participants a conèixer diferents racons de la Serra de Collserola durant les dues hores amb que de mitjana els marxaires han realitzat la prova.

En total més de 400 persones, 406 per ser exactes, han pres part d’aquesta Marxerola. Com a dada a destacar cal dir que de les 406 persones, 220 han estat dones i 186 homes, superant per tant la participació femenina a la masculina.

La calor va ser la protagonista de la prova, segurament l’última de les marxes d’aquesta temporada que haurà de patir per les altes temperatures.

La pròxima cita amb el calendari de Marxa Nòrdica serà aquest 22 d’octubre a la “Walking Carabruta” organitzada des del Club Centre Excta. Sant Joan d’Espí. La Carabruta presenta un recorregut de 10 Km, amb una ruta circular, que arriba fins als aiguamolls de Molins de Rei, transcorre per la vora del riu dins del parc agrari del Baix Llobregat.

El Circuit Català de Marxa Nòrdica encara tornarà a Collserola el 28 d’octubre amb la 4a NordiCEC i el 12 de novembre amb la 5a Marxa de la Salut del Club Muntanyenc Sant Cugat.

El circuit es tancarà a Tarragona el 3 de desembre amb la Marxa Nòrdica de la Imperial Tarraco  després de passar pel Vallès el 4 de novembre amb la 4a Marxa Nòrdica de Castellar del Vallès.