FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 23/11/2015

El Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya puja al podi a Beyrède

Escalada esportiva

El Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) es va desplaçar, aquest 7 de novembre, a la localitat francesa de Beyrède per a participar en una prova de la Copa Regional Francesa. Aquesta localitat té un rocòdrom dissenyat per als entrenaments de l’equip francès de d’escalada en bloc, i cada any acull una prova de la Copa Regional.

Els escaladors catalans que van participar-hi són Pere Borrell (Unió Excursionista de Sabadell), Héctor Bazán (Grup Excursionista de Manlleu), Rai Suñé (Unió Excursionista Urgellenca), Alba Pelfort (Club Excursionista Uecanoia), Rut Casas (Grup Excursionista de Manlleu), Olívia Marsella (Unió Excursionista de Sabadell), Marina Valencia (Club Excursionista de Rubí) i Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell), acompanyats per David Gambús, director del CTEEC.

En categoria minime femenina va guanyar l’escaladora Rut Casas i Alba Pelfort va quedar 4a. En categoria minime masculina la victòria va ser pel català Héctor Bazán, mentre que Rai Suñé va quedar 3r i Pere Borrell 4t. En cadet femení, Olivia Marsella va ser 2a, i en júnior femení Marina Valencia fa emportar-se l’or i Pau Jover va ser 6è en nois.

La competició va aplegar quasi 300 escaladors repartits en 16 categories (veterans, sènior, júnior, cadet, minime, benjamí, poussin microbe; totes en gènere masculí i femení) i un total de 60 blocs equipats, dels quals cada categoria havia d’intentar resoldre entre 35 i 40 problemes diferents en un temps d’entre 2 hores i 2 hores i 30 minuts.

Fotografies / David Gambús