FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 25/01/2017

El Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya ja té nou equip per al 2017

Escalada esportiva Escalada

El Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) ha celebrat les seves proves d’accés al rocòdrom Ingravita, a Igualada, el 14 de gener. Les proves han servit per seleccionar el grup de joves que entraran a formar part del Centre aquesta temporada.

Els joves que han participat a les proves han estat: Gal·la Pérez (AE Granollers), Marc Ramírez (CE Uecanoia), Lluc Rotllant (GE Forces, forts i ferms), Lucía Miranda (UEC Cornellà), Ona Torras (Espeleo Grup Anoia (SE)) i Óscar Montón (UE Sabadell). Les proves han estat dirigides pel tècnic del CTEEC David Gambús.


Joves participants a les proves d’accés al CTEEC acompanyats del tècnic David Gambús

Durant la jornada s’han realitzat vàries proves físiques, començant amb una primera part centrada en jocs d’activació general i velocitat de reacció. Un altre conjunt s’ha enfocat en l’escalada en bloc, treballant blocs al flash, en grup i la velocitat d’execució. En l’última part de les proves s’han treballat les habilitats coordinatives i la por a caure, imprimint velocitat en vies d’escalada esportiva i caigudes controlades.

Després de l’avaluació realitzada i dirigida per David Gambús només una escaladora entrarà a formar part de l’equip del CTEEC aquest any, serà Lucía Miranda. Malgrat això, els sis aspirants es concentraran el proper mes de març a Montgrony per compartir un cap de setmana d’escalada amb altres membres del CTEEC i seguir aprenent i millorant per les futures competicions i proves del Centre.

Finalment, doncs, els integrants del Centre per al 2017 seran: Àlex Hernández (Club Esquí Berguedà), Olívia Marsella (Unió Excursionista de Sabadell), Luna Marsella (Unió Excursionista de Sabadell), Rai Suñé (Unió Excursionista Urgellenca), Rut Casas (Grup Excursionista de Manlleu), Ton Casas (Grup Excursionista de Manlleu), Alba Pelfort (Club Excursionista Uecanoia), Héctor Bazán (Grup Excursionista de Manlleu), Pere Borrell (Unió Excursionista de Sabadell), Cedric Lluc Junque (Centre Excursionista de Sant Celoni), Rut Monsech (Club Excursionista Alpicat) i Lucía Miranda (Unió Excursionista de Catalunya de Cornellà).

Fotografies / Ivan Torres

[table id=202 /]