FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 10/12/2014

El Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya engloba el GFTAC aquesta temporada

Alpinisme

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya encara la temporada d’alpinisme agrupant les noies del Grup Femení de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (GFTAC) amb els nois del Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC).

Fa uns anys, es va decidir crear el GFTAC, no obstant, el Consell Català de l’Esport no l’ha arribat a reconèixer mai com a centre de tecnificació propi. És per aquest motiu que amb la intenció que pugin sortir beneficiats tant nois com noies, el GFTAC deixarà d’existir com a tal i s’unirà al CTAC que a partir d’ara, igual que en els altres centres de tecnificació de la FEEC, hi haurà nois i noies.

L’Àrea Tècnica de la FEEC ha cregut convenient fer aquesta unificació per aconseguir donar una millor formació en el complex món de l’alpinisme de manera que puguin aprendre uns dels altres, i per tant, espera que aquesta solució sigui profitosa per a les noves generacions d’alpinistes de Catalunya. Volem recordar que el 15 de desembre finalitza el període d’inscripció per accedir a les proves d’accés al CTAC.