FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Quim P. Casadesús
Foto: Quim P. Casadesús

Notícies - 09/07/2024

El Campionat de Catalunya d’escalada de bloc obre inscripcions

Baix Llobregat Escalada esportiva Escalada

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha obert les inscripcions del Campionat de Catalunya d’escalada de bloc. Enguany, i igual que en l’edició anterior, la sala Sharma Climbing de Gavà serà l’encarregada d’acollir la competició els pròxims 7 i 8 de setembre.

Els millors escaladors i escaladores d’arreu del territori se citaran en aquestes coordenades baixllobregatines per a definir el títol de campió i campiona d’escalada de bloc. Així mateix, aquesta prova serà puntuable per a la 16a Copa Catalana de l’especialitat. A més, diumenge també es disputarà el Campionat de Catalunya d’escalada de velocitat, amb la participació igualment de totes les categories (sub-12, sub-14, sub-16, sub-18, absoluta i veterans).

Les inscripcions a ambdues competicions ja es poden tramitar. Cal fer-ho a través del gestor d’inscripcions de la FEEC: bloc i velocitat.

Programa del Campionat de Catalunya d’escalada de bloc (puntuable per a la Copa) i de velocitat

El matí de dissabte arrencarà amb les classificatòries i les finals de les categories sub-12 i sub-14. A la tarda serà el torn per als sub-16 i veterans.

Diumenge al matí començarà amb les classificatòries sub-18 i absoluta, i acabarà amb les finals. A partir de les 13 h i fins a les 16 h, es resoldrà el Campionat de Catalunya d’escalada de velocitat. En primer lloc, sub-12, sub-14, sub-16 i sub-18. A continuació, ho faran les categories absoluta i veterans.

Els resultats de l’any passat

Pel que fa al Campionat de Catalunya d’escalada de bloc de l’anterior edició, Rut Monsech (Club Excta. Alpicat) i Joel Codina (Club Esp. Climbing Team Segle XXI) van ser els noms protagonistes de la categoria absoluta. En referència al de velocitat, Carla Martínez (Club Esp. Climbing Team Segle XXI) i Oriol Codina (Club Esp. Climbing Team Segle XXI) es van proclamar campions de Catalunya.