FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Foto: Nora Marcilla
Foto: Nora Marcilla

Notícies - 27/11/2020

El Campionat de Catalunya de Snowrunning es trasllada al gener

Ripollès Curses per Muntanya

El segon campionat de Catalunya de “Snowrunning” es realitzarà a Núria el proper 16 de gener de 2021.  L’esdeveniment, organitzat per Besttrail i el Grup Excursionista la Serralada, s’havia de celebrar el passat mes de març i, posteriorment, posposada al desembre. Però els efectes de la pandèmia de la COVID-19 han obligat a l’organització a traslladar-la finalment a principis de l’any vinent.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=achinaLfbR4&feature=emb_logo

El campionat se celebrarà en el que serà la 4a edició de la Polärtic en l’espectacular entorn de la Vall de Núria. La prova compta amb tres modalitats de circuit a escollir: un trail de 12 km, un segon recorregut més curt de 6 km per a aquells que s’inicien en la modalitat de snowrunning i un tercer circuit de canicròs de 6 km. La prova recorrerà els paratges més emblemàtics de la vall de Núria com el pic de l’Àliga i la coma de l’Embut fins a arribar al peu del Puigmal

El campionat de Catalunya serà en la seva modalitat de 12 km. ‘Messi’ Arcos (CM Sant Cugat) i David Prades (AE Mountain Runners del Berguedà) van estrenar el palmarès l’edició passada, alçant-se amb el màxim guardó català de l’especialitat.

Per a informació més detallada consulteu el web: www.polartic.cat