FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 19/12/2013

Diversos esportistes del CTEEC participen en la trobada de centres de tecnificació d’escalada

Escalada esportiva

El Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC), juntament amb altres centres de l’àmbit autonòmic, van participar en la trobada anual de centres de tecnificació organitzada per la Federació Espanyola de Muntanya i Escalada (FEDME). La cita va tenir lloc a Climbat la Foixarda (Barcelona), els passats 13, 14 i 15 de desembre, i va comptar amb l’assistència de tècnics de diverses regions, així com la representació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

A la trobada hi van participar els següents membres del CTEEC: Marta Palou (Club Excursionista Ascensiones Guiadas), Pau Jover (Unió Excursionista de Sabadell), Roger Jiménez (Centre Excursionista Farners), Álex Hernández (Club Esquí Berguedà), Marina Valencia (Centre Excursionista de Rubí), María Monllor (Unió Excursionista de Sabadell), Rut Casas (Grup Excursionista Manlleu), Olivia Marsella (Unió Excursionista Sabadell) i Rai Suñé (Unió Excursionista Urgellenca).

Durant les sessions celebrades, dos entrenadors de la Selecció Eslovena d’Escalada Esportiva van organitzar algunes activitats per aportar conceptes i tècniques, exposant la seva forma de treballar amb esportistes juvenils. Per aquestes sessions, els esportistes del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) van col·laborar amb la seva participació en les activitats plantejades.