FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 22/10/2015

Curs d’especialista en Trail Running i OCR d’Orthos i la FEEC, matrícula oberta

Formació

L’escola Orthos ofereix un nou curs de Trail Running & OCR amb el suport de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Aquest curs d’especialista és de caràcter avançat i es realitza presencialment, amb clases a l’aula, la muntanya i en pistes d’obstacles professional. Els federats tenen prioritat i un descompte en la realització del curs, gràcies a l’acord de col·laboració establert entre la FEEC i Orthos el passat mes de juliol.

Aquest curs de Trail Running & OCR està pensat per formar a entrenadors que preparen persones per participar en proves de curses per muntanya o d’obstacles. L’objectiu de l’especialista en Trail Running és que les persones facin activitat física al medi natural i coneguin millor les seves capacitats i limitacions, així com la transmissió de valors de convivència i respecte a l’entorn natural.

Orthos és una escola de formació de persones que tenen cura a altres persones, i que aporta productes i serveis esportius i de salut. Aquest centre de formació té una visió integral de l’individu que potencia, inspira, aporta benefici a la societat. L’escola imparteix formació en els sectors d’esports i oci, en tècniques manuals i de quiromassatge, dansa, seguretat i riscos laborals.