FEEC Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Feec Notícies -
Feec Notícies -

Notícies - 18/06/2015

Concentració del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya al Ripollès

Curses per Muntanya

El Ripollès va acollir l’última concentració dels joves del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya (CTCMC) els dies 22 i 23 del passat mes de maig. Un total de 12 esportistes es van trobar a la capital del vessant sud del Pirineu Oriental acompanyats pels tècnics de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Els joves es van reunir a primera hora de dissabte a l’Hotel la Solana del Ter de Ripoll, per iniciar els entrenaments. Una sessió d’intensitat al matí, a la zona del Catllar, i una sessió de treball tècnic de carrera amb filmacions a la tarda, van ser els principals objectius de l’entrenament de dissabte. El diumenge al matí els esportistes es van dirigir al poble de Campdevànol d’on van sortir per fer un entrenament més pensat per treballar el volum, assolint el cim de Sant Amand.

Els nois i noies que van participar a la concentració són Jan Margarit (Centre Excursionista Pontsicà), Marc Traserra (Associació Esportiva Matxacuca), Iu Escolà (Centre Excursionista de Rubí), Roger Escolà (Unió Excursionista Urgellenca), Sergi Brau (Centre Excursionista Solsonès), Laia Aguilar (Club Excursionista Calldetenes), Amàlia Bardolet (Centre Excursionista de Torelló), Gemma Terns (Unió Atlètica de Terrassa), Josep Morales (Agrupació Excursionista Talaia), Arnau Cases (Espot Esquí Club Valls d’Àneu) i Félix Díaz-Prieto (Centre Excursionista del Penedès).